Issues with your account? Bug us in the Discord!

Elokuvia

Mitä elokuvia olette käyneet katsomassa viime aikoina? Katsoin Kolme Kuningasta, kannattaa ehdottomasti katsoa. Sitten Kuudennen Aistin katsoin myös jokin aika sitten. Sekin oli loistava, muttei taida enää pyöriä missään [img]http://www.firstones.com/forums/frown.gif[/img]
Timanttikytän katsoin ilmaisilla lipuilla [img]http://www.firstones.com/forums/cool.gif[/img] mutta se ei ollut niin hyvä kuin nuo 2 ekaa.. Mutta kyllä senkin katsoi, ja oli ihan hauska.

Comments

  • Snake PlisskenSnake Plissken Elite Ranger
    Urgh...mä en ole vähään aikaan käynyt kattomassa mitään leffaa.South Park:Bigger Longer and Un-Cut piti käydä mutta ei löytynyt ketään jonka kanssa mennä ja yksin en viittiny [img]http://www.firstones.com/forums/frown.gif[/img]
    Viimeisin oli The 13th Warrior joka on nyt tullut videolle.Se oli kylläkin ihan oikeasti pirun hyvä leffa,vaikkei mikään menestys ollutkaan.

    ------------------
    Hell is only a word,the truth is much,much worse

    Call me Snake

    The more things change the more they stay the same.
  • nepanepa Earthforce Officer
    Joulukuus tuli katottua uusin Bondi.
    Ja hiihtolomal kävin kattoo South Park leffan.
  • South Parkin viimeksi. Nyt ajattelin Kolme Kuningasta mennä vilkaisemaan kunhan kerkiän.

    Videolta lähinnä Blair Bit.. Witchin ja jotain vanhoja..

    -Stara
  • South Park ,Bond .Timanttikyttä ,Lakeuden kutsu ja SURMANLAAKSO ja niitä videolla katsottavia elokuvia ei viitsi edes alkaa luettelemaan tässä nyt pari 13 soturi , Blair ja nyt huomenna menen katsomaan 3 kuningasta!!!!!!!!!!

    ------------------
    I'll be back!
  • X-OmegaX-Omega Elite Ranger
    Ne tavalliset. South Park ja Bond.
  • Joulun jälkeen olen käynyt katsomassa: End of Days (paljon parempi kuin odotin), Kuudes aisti (paikoitellen aika pelottava vähän vain liian helppo loppuratkaisu) ja Timantti kyttä (ihan kohtalainen komediaksi).
    Viikonloppuna pitäis mennä kaverin kanssa (se sai vihdoinkin kipsin pois jalasta [img]http://www.firstones.com/forums/smile.gif[/img]) katsomaan Kolme kuningasta.

    ------------------
    Nullum magnum ingeniae sine mixtura dementiae fuit.

    [This message has been edited by PunyMan (edited 03-16-2000).]
  • WillieboyWillieboy Earthforce Officer
    . . . "Shut your fucking mouth uncle fucker.."

    Eli kävin viimeksi katsomassa äärirealistisen kuvauksen jokaisen kanukin elämästä, South Parkin [img]http://www.firstones.com/forums/wink.gif[/img]

    ------------------
    Compassion is the key element of morality.
  • X-OmegaX-Omega Elite Ranger
    Nii joo katoinhan mäki End of Daysin, olihan se ihan hyvä mut ei mikään loistava leffa...
    Ois aiheesta saanu paremmanki.
  • Snake PlisskenSnake Plissken Elite Ranger
    End of Days oli p**stä.Mutta se on oma mielipide [img]http://www.firstones.com/forums/smile.gif[/img]
    Tietenkin älkää seuratko minun leffamakua,pidin tosissani semmoiseta roskasta kuin Wing Commander ja Solar Crisis(Jos joku nyt tahtoisi mainita Escape leffat...ÄLKÄÄ sanoko sitä [img]http://www.firstones.com/forums/wink.gif[/img]).

    ------------------
    Hell is only a word,the truth is much,much worse

    Call me Snake

    The more things change the more they stay the same.
  • WC oli hyvä elokuva ei mitään vikaa mutta puolituntia pitempi olisi saanut olla!!!

    ------------------
    I'll be back!
  • Double Jeopardy:n kävin kattoon tossa toissapäivänä. Oli jopa vähän parempi kuin kuvittelin. Ei ehkä maailman parhaita leffoja mutta ihan viihdyttävä..
  • Odotin End of Days olevan joku Commandon tai Running Manin kaltainen komedia [img]http://www.firstones.com/forums/rolleyes.gif[/img]. Kun tuli vähän sellainen kuva NYT:in arvostelusta. Jotenka ei ihme että pidin sitä kohtuulisena.
  • [quote]mutta ei löytynyt ketään jonka kanssa mennä ja yksin en viittiny [/quote]

    Harrastin joskus kaverien kanssa elokuvien katsomista mutta kun itse katsomisesta ei oikeen tullut mitään- koko ajan kaveri tökkii ja sanoo jotta- "Hei kato hiljaa siistiä!!". Mutta ne olikin mun kavereita.
  • Taisi olla Jurassic Park: The Lost World...
    Piti mennä katsomaan Phantom Menace...
    Piti mennä katsomaan James Bond...
    Piti mennä katsomaan South Park...
    Mutta jäin sittenkin kotiin ja katoin In The Beginningin nauhalta...

    [This message has been edited by sinclair (edited 03-18-2000).]
  • No tänään kävin sitten katsomassa Kolme Kuningasta ja pitää sanoa että olin hiukan pettynyt. Odotin enemmän toimintaa, nimittäin se mainos ja tralerikin olivat aika toiminta painoteisia. Alkaa se kuitenkin koko ajan tuntua paremmalta kun pääsee alku pettymyksestä ohi [img]http://www.firstones.com/forums/wink.gif[/img]

    ------------------
    Nullum magnum ingeniae sine mixtura dementiae fuit.
  • PJHPJH The Lovely Thing
    Phantom Menace tuli viimeks käytyä kattomassa. Edellistä en edes muista. Tulee käytyä niin harvoin leffoja kattomassa nykyään.

    Eilen tuli katottua ekan kerran "Beavis And Butthead Do America" videolta. Oli ihan hauska ja räävitön kuten sopi odottaakin mutta odotin silti kyllä parempaa täytyy sanoa. Oli ehkä liikaa odotuksia. Mutta oli se silti hauska leffa. [img]http://www.firstones.com/forums/smile.gif[/img]

    South Parkista ja Beavis & Buttheadistä tuli mieleeni että sain tossa vähän aikaa sitten Southpark CD:n ja täytyy sanoa että en oo eläissäni kuullu hauskempaa biisiä kun "Beavis & Butthead Cornholio Megamix"! Se on luultavasti hauskin koskaan äänitetty biisi maan päällä. Nauroin ihan kippurassa varmaan tunnin ja kuuntelin repeatillä sitä, "Uncle Fucka", "Kyle's Mom Is A Bitch" ja "I Hate You Guys" biisejä. Suosittelen lämpimästi kyseisen CD:n hankkimista jos haluatte kuolla nauruun! [img]http://www.firstones.com/forums/smile.gif[/img]

    "I hate you guys,
    You guys are assholes,
    Especially Kenny,
    I hate him the most,....."

    - PJH, The Aardfather
Sign In or Register to comment.